tisdag 30 november 2010

Behöver sitta in nya soffan!


Vi beställd en ny soffa när vi flyttade in i lägenheten i stan. Jag är mycket nöjd men mannen min knorrar lite över komforten. Vi har varit helt eniga om inköpet och utseendemässigt gillar vi den båda skarpt men vi behöver sitta in den så att den mjuknar lite. Känns ändå toppen att ha en soffa som många får plats i till skillnad från den tidigare där man med nöd och näppe kunde sitta tre... Här sitter vi upp till 8 st utan problem!

5 kommentarer:

 1. Den ser fin ut. Jag gillar färgen. Snart är det jul...då kan ni sitta där och mysa hur mycket som helst.
  Ha en bra dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Så härligt med en ny soffa! Ja, bekvämligheten är ju viktig, men den mjuknar säkert med tiden när man får sitta in den!
  Det ser jättemysigt ut i er lägenhet och det verkar ju som om ni trivs!:) Kan tro att det är skönt nu att slippa skotta och bekymra sej för värme och vatten...!
  Nej, jag är inte på torpet så mycket nu, hade tänkt vänta till julen. Men om det fortsätter fylla på med snö, blir det nog inte ens då! Jag får problem med att bära vatten och ved, på en oskottad tomt...!
  Hur går det med nya jobbet?
  Ha en härlig dag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Härligt med stor soffa, snygg också
  Ja, vi är klara nu i rummet, blev nöjd....fräscht o fint, men sen flyttar man ju om grejer hit o dit hela tiden, och nu till jul blir det ju lite mera än vanligt
  ska fota lite o lägga ut senare
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Å vad roligt med ny soffa.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Soffan ser verklgien så fin ut, du får väl ställa till med stor fest så du får ett gäng sittande där, för det verkar ju vara gott om plats, är det någon ljusning med bilskrället...ha en fin kväll, kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...