onsdag 27 oktober 2010

Nytt tyg!

Roar mig under förkylningen med att klä färdigt stolen som jag fyndade för något år sedan på loppis. Då var den klädd i gammelrosa sammet och nu har jag klätt den i ett tyg från Åhlens. Jag har två stolar....... den ena blev svart den andra återkommer jag med att visa då den har samma mönster men en helt annan färg. Skorna är min mammas från hennes ungdomstid. Har själv aldrig lyckats lära mig gå på höga klackar utan behöver stå stadigt för att ta mig fram. Äckligt avundsjuk på er som kan gå i sådana läckerbitar!

8 kommentarer:

 1. Så fin den stolan blev!!
  Ja du, de skorna är som gjorda för att snubbla i - för mej också! Men sååå läckra!

  Krya på dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. hej kikade in på din nya blogg, vilken fin lägenhet ni har hittat,ska bli spännande att följa ert arbete, vet presic hur kul o jobbigt det är vi flyttade till Nyköping för snart 3årsedan o renoverade vårt kök då.
  mvh annika

  SvaraRadera
 3. Men, hej igen! Va kul att du har en ny blogg. Det ska bli spännande att följa den. Jag förstår att ni har mycket att fixa med i den nya bostaden. Mycket jobb men såå kul!
  Va trist att du skulle bli sjuk,just när ni skulle mysa på spa och allt. Hoppas att du mår bättre nu. I annat fall, så säger jag..Krya på dig!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Du, höga klackar får man öva sig på att gå i..:-) Stolen ser snygg ut i sina "nya" kläder. Hoppas förkylningen är bättre!!

  SvaraRadera
 5. Driver du med mig...blodpudding till förrätt...en annan hade ju vrålat ...pengaran tillbaks..din stackare...hoppas du har kurerat dig, min frökylning försvann när jag kom ner till värmen..har haft underbara dagar så nu är batterierna laddade igen, ha det gott så hörs vi, kramen

  SvaraRadera
 6. Vad spännande med flytt - och från landet med trädgård och stort hus? Hur får man för sig det..? Hur känns det, är det vemodigt eller bara kul? Vad jag förstår är du intresserad av trädgård o det är delvis därför jag undrar...hur fixar man det i en lägenhet? oj, många frågor...Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Mycket stiligt! Gillade rändernas lite herrkostymsstil mot det kurviga i stolen! Och så påminner det mig om min stol som jag fortfarande inte har kommit mig för att klä om... ;-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...